15 september 2023

Vranken Hattu zoekt een stagiair Assistent Accountant !

Ben je op dit moment bezig met je hbo- of wo-opleiding Accountancy of Economie en ben je op zoek naar een (afstudeer-)stage ? Als Stagiair Accountancy maak je op zelfstandige wijze kennis met onze administratie- en of samenstelpraktijk.

Onze kijk op samenwerken

Ondernemers en organisaties hebben baat bij actuele cijfers, zodat kan worden gewerkt aan het realiseren van financiële doelen. Dit doen wij door (pro)actief te zijn, een soepele samenwerking met één vast aanspreekpunt. Vranken Hattu neemt op een efficiënte en effectieve manier de complete financiële en fiscale werkzaamheden uit handen bij de klant. Daarnaast adviseren en implementeren we op het gebied van automatisering.

Wat ga je doen als Stagiair Assistent Accountant bij Vranken Hattu?

Je gaat je bezighouden met het uitvoeren van diverse financiële werkzaamheden voor onze relaties. Dit doe je in het kader van de verwerking en review van administraties en het voorbereiden van dossiers in kader van het samenstellen van de jaarrekening. Vranken Hattu werkt voor veel verschillende relaties en industrieën: vastgoed, horeca, bouw, medische branches, groothandel en detailhandel. Wij investeren in automatisering en digitalisering. Je kunt jouw theoretische kennis in de praktijk gaan uitvoeren.

Waarom Vranken Hattu?

Stage lopen bij Vranken Hattu betekent dat je kansen krijgt om je theoretische kennis aan te vullen met praktijkervaring. Vranken Hattu is een compact kantoor met korte lijntjes. Als stagiair heb je hierdoor de mogelijkheid om meteen brede praktische kennis op te doen. Een goed omgeving voor een getalenteerd iemand zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor relaties en ook voor zichzelf.

Zie jij de uitdaging?

Neem dan contact met ons op. Stuur je CV met daarbij je motivatiebrief (voorzien van recente pasfoto) naar info@vrankenhattu.nl en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe collega.

Deel dit bericht

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Waar kunnen we u mee helpen?

Actuele berichten