Financiële planning

U bent als ondernemer vooral bezig met ondernemen. Wellicht staat u vaker stil bij de huidige financiële positie maar voor de toekomst van uw onderneming maakt u geen planning. Een bekend fenomeen en de huidige economische en sociale ontwikkelingen maken deze planning er niet makkelijker op.

Echter, uw financiële planning is een niet te onderschatten aandachtspunt. U als ondernemer wordt namelijk wel geacht zelf voor uw pensioen te zorgen. Daarnaast zijn er zaken die op een kortere termijn kunnen spelen zoals een huwelijk, een eigen woning, een echtscheiding, een bedrijfsoverdracht of het aflossen van uw hypotheek.

Met een financieel fiscaal plan krijgt u inzicht in het verloop van uw inkomen en vermogen in verschillende situaties. Dit plan laat zien wat de financiële risico’s en kansen zijn in uw specifieke situatie en helpt u bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Onze aanpak

We gaan met u aan tafel om inzicht te krijgen wat uw wensen en doelen voor de toekomst zijn. Hierna maken wij een financieel plan op maat. Met dat nauwkeurig uitgewerkte financieel plan kunt u weer met een gerust hart verder gaan met uw passie: ondernemen!

Quincy Vranken

Ik help u graag verder

Quincy Vranken LLM

Onderdelen financieel plan